Berghoef

Worldwide supplier of mezzanine floor boards

Berghoef is in 1901 gestart met innovatie. Vanaf het begin is er constant gekeken hoe de producten zo goed mogelijk aansluiten op de vraag uit de markt. Het resultaat: een productielijn die artikelen produceert, die voldoen aan hoogste kwaliteitsnormen. Onderdeel van deze productielijn is een “state of the art” machinestraat van maar liefst 97 meter lengte.
Wij zijn één van de grootste leveranciers van entresolvloeren in Europa. Hierdoor kunnen wij goede afspraken maken met onze leveranciers en is onze voorraad zodanig op orde, dat wij snel en flexibel kunnen inspelen op de vraag. De 2 vestigingen in verschillende Europese landen, hebben de mogelijkheid om gezamenlijk zo’n 6.000 m² per dag te leveren. In een deel van Europa leveren wij met eigen transport, daarnaast  werken wij op logistiek gebied met betrouwbare partners in heel West Europa.
Het productieproces is helemaal afgestemd op topkwaliteit. Alles wordt tot op de halve millimeter nauwkeurig gezaagd. Daarbij komt, dat alle maten computergestuurd zodanig worden ingedeeld, dat het zaagverlies minimaal is. Die besparing ziet u dan natuurlijk weer terug in de prijs. Voordat de vrachtwagen ons pand verlaat, controleren wij de order, zodat alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt geleverd.
Berghoef biedt een groot spectrum van mogelijkheden. Een breed assortiment aan platen, specifiek voor diverse toepassingen en voldoend aan verschillende Europese veiligheidseisen. Slijtvast, al dan niet met een antislip afwerking, zelfs een vloer die nat te reinigen is. Daarnaast heeft u de keuze uit verbinding met mes en groef, of een groef met een losse veer. Rondom of aan de lange zijden. Voor uw wensen heeft Berghoef een antwoord kant en klaar op de plank of we komen met een maatwerk oplossing.
Als klant van Berghoef heeft u een dikke streep voor. Wij denken graag met u mee, maken een analyse van uw project, doen adviserende sterkteberekeningen en sturen bij waar nodig. De autocadservice maakt een nauwkeurige tekening, daaruit volgt een geoptimaliseerde stuklijst. Eventuele veranderingen kunnen zo tot op het laatste moment worden ingevoegd en verwerkt. Bij groen licht, gaat de productie voor u van start. Kort daarop wordt de bestelling in één van de vrachtwagens gezet. Mocht u achteraf nog bijkomende wensen hebben, dan spelen we er direct op in. Korte lijnen, betrouwbaar handelen, de beste kwaliteit en snel leveren. De basis voor een duurzame relatie.
Berghoef-usp

Berghoef Hout b.v.
Bolstoen 11
1046 AS Amsterdam
Telefoon: (+31) 20 506 17 77

Berghoef GmbH
Hardrain 3
76476 Bischweier Deutschland
Telefoon: +49 (0) 7222 406560